Bestellen Lederwaren

Cadeau   Tassen   Schoenen   Riemen   Holsters   Diversen

Prijzen   Bestel

Klik hier voor het bestelformulier
Bij een bestelling is het erg belangrijk dat u inzicht heeft in alle mogelijkheden. Het is niet mogelijk om dit hier net zo uitvoerig uit te leggen, als bij een bezoek aan het atelier. Heeft u erg specifieke wensen dan kunt u het best een afspraak maken om langs te komen.

Klik hier voor het bestelformulier.

Erg belangrijk is het nemen van de juiste maat, zodat de letters of bewerkingen het best tot uiting kunnen komen.
Bij een armband heb ik de exacte omvang van de pols nodig ter hoogte van de uitstekende botjes van de pols. In het gebruik zou dat te strak zijn, dus is 1 vingerdikte (1,5/2,5 cm) toegift vereisd, maar die bereken ik wel naar aanleiding van de totale omvang van de pols.
Voor een riem kunt u het best kijken bij een recent gebruikte riem, naar de afstand tussen het meest gebruikte gat en de plek op de pen van de gesp waar dit gat terecht zou komen (de binnenrand van de gesp, waar de pen op komt te liggen). Ook kan het van belang zijn dat u vermeldt of u bezig bent met afslanken of dat u een grote eter bent en net hebt gegeten, zodat hier enige rekening mee gehouden kan worden.
U kunt ook gewoon de maat van de middel opnemen, maar doe dit met kleding aan en het liefst door de lusjes van de broek heen. Indien er voorover gebogen wordt bij het aflezen van de maat kan dit een verschil opleveren, dus laat dit bij voorkeur door een ander persoon doen of hou er rekening mee.

 

   
HK logo

Copyright © HK 2000-