Informatie

Site overzicht (397 p.)

Curriculum vitae  oude exposities   Layout/Design

Agenda   Email-lijst   Voorwaarden

Welkom op de website(s) van Hans Kimmel. U kunt hier van verschillende diensten gebruik maken. Handgemaakte lederwaren en lederkunst kunt u hier vinden, maar neem ook een kijkje bij de links. Voor podologische informatie en verkoop producten zult u moeten kijken op www.steunzolenpraktijk.com.
Kijk voor meerdere mogelijkheden op het menu hiernaast.

AgendaBent u geintresseerd in een overzicht van de laatste 29 jaar Hans Kimmel, neemt u dan een kijkje in mijn Curriculum vitae of bij oude exposities e.d.

In de Agenda staan de huidige en toekomstige aktiviteiten.

Bij de Algemene verkoopvoorwaarden vindt u o.a. ook informatie over de levertijden en de betalingsregeling bij een opdracht.

Het adres, een plattegrond en meerdere gegevens b.v. voor het maken van een afspraak of het banknummer, zijn te vinden onder contact.

 

   

Design

Neem een kijkjeVanaf '89 tot 2001 ben ik ook aktief geweest als redacteur voor enkele clubbladen. Vanaf '98 ben ik overgestapt op gebruik van een computer voor de layout. Het maken van een folder, een catalogus, een website, advertenties en andere promotie materialen behoort nu ook tot de mogelijkheden. Klik op de afbeelding om een kijkje te nemen in 13 jaar fotogafie, ontwerp, layout en design.


 
Welkom bij Hans Kimmel

Copyright © HK 2000-