Handgemaakte Lederwaren

Cadeau   Tassen   Schoenen   Riemen   Holsters   Diversen

Materialen   Bewerkingen   IdeeŽn   Prijzen   Bestellen

Neem een kijkje bij de lederwaren.

Klik op kleine plaatjes voor een vergroting of meer voorbeelden.

De meeste foto's van lederen artikelen die u hier zult zien zijn voorbeelden om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze artikelen zijn wel te koop, maar u kunt er een eigen uiterlijk aan geven, tenzij anders vermeld staat.

De foto's (hier getoond) van lederen gebruiksvoorwerpen, objecten en accesoires kunnen niet de werkelijke sfeer, kleur en diepte weergeven. U zult hiervoor het atelier moeten bezoeken.

Kijk hier voor een lijst van ideeŽn, suggesties of reeds eerder gemaakte HK producten.

Kijk hier voor een kleine greep uit de diverse mogelijkheden van bewerken, zoals die b.v. op riemen of armbanden gebruikt kunnen worden.

Handgemaakte LederwarenElk HK ontwerp is uniek, uiterst functioneel en lekker in gebruik of gewoon een fraaie decoratie voor uw interieur.

De materialen waarvan de producten worden gemaakt zijn tuigleder, chrome, jucht, suede, vacht, rund- en kalfsleder, Rendenbach en van Gorp.

   

Alle HK artikelen zijn handgemaakt en worden met veel ervaring en plezier vervaardigd.

Persoonlijke voorkeuren mogelijk

HK Boots
In het ontwerp kunnen persoonlijke voorkeuren worden opgenomen, zoals bewerking(en), kleur(en), materiaal(en), toepassingen etc. Ook een eigen ontwerp dat u graag in leer uitgewerkt zou willen zien, behoort tot de mogelijkheden. Het aanstekerhoesje hierboven is een goed voorbeeld van een klein holster, dat uitstekend op de wens van de klant afgestemd kan worden en zelfs met dubbelfuntie uitvoerbaar is, zoals in dit geval een gesp.

HK producten worden over de gehele wereld gebruikt door mensen met eigen ideeen die ze graag in leder uitgevoerd wilden zien. Door het streven naar kwaliteit, functionaliteit en eenvoud, hebben HK producten over het algemeen een lange levensduur.

Voor veranderingen, aanpassingen en reparaties van uw HK object kunt u uiteraard altijd bij de ontwerper terecht. Reparatie of restauratie van door derden gemaakte lederen artikelen is niet gebruikelijk, doch kan eventueel ook worden uitgevoerd.

Als u geinteresseerd bent in een uniek lederen HK product, waar mogelijk met uw persoonlijke wensen, dan kunt u een afspraak maken om dit uitvoerig te bespreken.

Indien het mogelijk is om uw HK product te bestellen, dient u wel alle noodzakelijke gegevens in te vullen. U kunt daarvoor het bestelformulier gebruiken.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u hiervoor de feedback pagina gebruiken. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact opnemen.

 

		Gezocht:
vrijwillige modellen (m/v) voor diverse ontwerpen
en performances.
 
 Welkom bij Hans Kimmel

Copyright © HK 2000-