Schoenen Lederwaren

Cadeau   Tassen   Schoenen   Riemen   Holsters   Diversen

Prijzen   Bestel

HK Boots
Voor schoenen die tegen een stootje kunnen, ambachtelijk gemaakt maatwerk met bovendien de mogelijkheid om correcties zoals Podologische steunzolen in toe te passen. Oftewel een verantwoorde kwaliteitsschoen.

Orthopedisch?? Nee, want bij de Orthopedie word er voornamelijk alleen nog maar ondersteund, omdat er vaak al verregaande vergoeiingen zijn (al dan niet aan 1 voet), terwijl er bij de Podologie nog actief gecorrigeerd kan worden.

Ambachtelijk Schoenmaken.
 
Heren schoenen (laag)

Heren schoenen (hoog)

Dames schoenen

Dames laarzen

Slippers

Aanpassingen en reparaties

   

B- Schoeisel

HK Boots
Schoeisel, waarbij rekening wordt gehouden voor aanpassingen, zoals steunzolen of voldoende teenruimte wordt ook wel B- schoeisel genoemd.
De mogelijkheid om ook uw eigen model en daarbij gewenste kleuren en/of toepassingen te bestellen, brengt de nodige communicatie teweeg.
U zult hiervoor een afspraak moeten maken.


 

Schoen detail
De prijs voor handgemaakte schoenen begint bij € 950,= exclusief btw. voor een laag model. De prijs is o.a. afhankelijk van de materiaal keuze, soort toepassing bij b.v. de sluiting of de neus en de bevestiging van de zool met de schoen. Ook de kosten voor het vervaardigen van de leesten zijn niet in de schoenprijs opgenomen. De kosten hiervan zijn v.a. € 140,= en zijn eenmalig. Bij vervaardigen van schoeisel op reeds bestaande leesten zijn deze kosten niet meer van toepassing.

Maatwerk

Volgens een onlangs gelezen artikel, zouden er ruim 260 handmatige handelingen nodig zijn, om tot een klassiek paar maatschoenen te komen.

HK logo

Copyright © HK 2000-